Fordeler med EPDM-lister for dører og vinduer

EPDM-lister er mye brukt i dør- og vindusindustrien og har følgende fordeler:

1. God tetningsytelse: EPDM-strimmel har god elastisitet og fleksibilitet, som kan passe tett til gapet mellom dør- og vindusrammen og glasset, og effektivt forhindre inntrengning av luft, fuktighet og støy.Det kan gi en pålitelig tetningseffekt og forbedre lydisolasjonen, termisk isolasjon og vanntett ytelse til dører og vinduer.

2. Sterk værbestandighet: EPDM gummilist har god værbestandighet og kan motstå påvirkning av miljøfaktorer som ultrafiolette stråler, høy temperatur, lav temperatur og fuktighet.Den er ikke lett å eldes, sprø eller deformeres, og den opprettholder fortsatt god ytelse etter langvarig bruk, noe som forlenger levetiden til dører og vinduer.

Fordeler med EPDM-lister for dører og vinduer3. God kjemisk stabilitet: EPDM gummilister har god korrosjonsbestandighet mot vanlige kjemiske stoffer, og korroderes ikke lett av syrer og alkalier, løsemidler og atmosfæriske forurensninger.Dette gjør det mulig for den å opprettholde stabil ytelse under ulike miljøforhold og vil ikke miste sin tetningseffekt på grunn av eksterne faktorer.

4. Enkel montering: EPDM-lister har god fleksibilitet og plastisitet, og kan tilpasses dør- og vindusrammer i forskjellige former og størrelser, og monteringsprosessen er enkel og rask.Den kan justeres ved å skjære, strekke eller komprimere for å møte installasjonskravene til dører og vinduer og forbedre konstruksjonseffektiviteten.

Generelt har EPDM-lister for dører og vinduer fordelene med god tetningsevne, sterk værbestandighet, god kjemisk stabilitet og praktisk montering.De kan forbedre lydisolasjonen, varmekonserveringen, vanntettheten og levetiden til dører og vinduer.tetningsmateriale.


Innleggstid: 22. september 2023