Produksjonsprosess for gummistrimler, dør- og vindusforseglingslister av høy kvalitet produseres av høykvalitets gummilistprodusenter

1. Råvareforberedelse: velg høykvalitets gummi- eller plastråvarer, bland dem i henhold til formelforholdet, og tilsett fyllstoffer, tilsetningsstoffer, pigmenter og andre hjelpematerialer.

2. Blandingsforberedelse: Ha de blandede råvarene i mikseren for å blande dem for å få dem jevnt blandet, og varm gradvis opp til en viss temperatur for å gjøre dem myke og klissete.

Produksjonsprosess for gummistrimler3. Ekstrusjonsstøping: legg det blandede materialet inn i ekstruderen, og ekstruder gummilisten gjennom ekstruderingsstøping.I ekstruderingsprosessen er det nødvendig å velge forskjellige ekstruderingsdyser og ekstruderingshastigheter i henhold til forskjellige former og størrelser på dør- og vindusforseglingsstrimler.

4. Skjæring til lengde: Kutt den ekstruderte lange stripen av gummimateriale, og kutt den til en størrelse som passer for dør- og vindusmontering i henhold til ønsket lengde og bredde.

5. Pakke og forlate fabrikken: Pakk de kuttede dør- og vindusforseglingslistene, vanligvis ved bruk av plastposer, kartonger og annet emballasjemateriale, og utfør kvalitetskontroll, merking osv., og transporter dem deretter til lageret eller forlat fabrikken .

Det skal bemerkes at under produksjonsprosessen bør man være oppmerksom på å kontrollere parametere som temperatur, ekstruderingshastighet og ekstruderingstrykk for å sikre kvaliteten på tetningslisten.Samtidig kreves det streng kvalitetstesting for å sikre at produktene oppfyller relevante standarder og krav.


Innleggstid: 26. september 2023