Hva er typene dør- og vindusforseglingslister introdusert av EPDM gummilistprodusenter?

Det finnes ulike typer dør- og vindusforseglingslister.Vanlige dør- og vindusforseglingslister inkluderer følgende:

1. EPDM tetningslist: EPDM (ethylene propylene diene monomer) tetningslist har utmerket værbestandighet og aldringsbestandighet, og kan brukes under forskjellige klimatiske forhold.Den har god elastisitet og mykhet, og er mye brukt i tetting og vanntetting av dører og vinduer.

2. PVC tetningslist: PVC (polyvinylklorid) tetningslist har utmerket kjemisk korrosjonsbestandighet og værbestandighet, og er egnet for dør- og vindusforsegling, vanntett og lydisolering.

Hva er typene dør- og vindusforseglingslister introdusert av EPDM gummilistprodusenter

3. Silikontetningslist: Silikontettningslist har egenskapene til høy temperaturbestandighet, lavtemperaturbestandighet og værbestandighet, og er egnet for tetting av dører og vinduer som krever antioksidasjon og høy temperaturbestandighet.

4. Tetningslist av polyuretan: Tetningslist av polyuretan har høy styrke og slitestyrke, kan gi god tetningseffekt og slagfasthet, og egner seg for dør- og vindustetthet og vindtrykkmotstand.

5. Gummitetningslister: Vanlige brukte materialer for gummitetningslister inkluderer nitrilgummi (NBR), akrylgummi (ACM), neopren (CR), etc., som har god elastisitet og værbestandighet, og er egnet for tetting og forsegling av dører og vinduer.vanntett.

6. Svampgummilist: Svampgummilist har god elastisitet og mykhet, kan gi bedre tetteeffekt og lydisolerende effekt, og egner seg for tetting og støtdemping av dører og vinduer.

Disse typene tetningslister har ulike egenskaper og bruksområde, og valget av passende tetningslist bør bestemmes i henhold til det spesifikke bruksmiljøet, behovene og budsjettet.Det anbefales å referere til de tekniske parametrene og forslagene fra produsenten når du velger for å sikre valg av passende dør- og vindusforseglingslister.


Innleggstid: 12. september 2023