Hva er produksjonsprosessen og produksjonsprosessen til produsenter av EPDM gummistrimler?

Produksjonsprosessen og produksjonsprosessen for EPDM-strimler inkluderer vanligvis følgende trinn:

1. Materialforberedelse: Forbered nødvendige EPDM-råmaterialer og hjelpematerialer i henhold til produktkravene.Dette inkluderer EPDM, fyllstoffer, myknere, stabilisatorer, etc.

2. Formelmodulering: I henhold til produktets formelforhold, bland EPDM-gummi med andre tilsetningsstoffer i en viss andel.Dette gjøres vanligvis i en gummimikser eller mikser for å sikre at materialene er jevnt blandet.

3. Ekstrusjonsstøping: Send det blandede EPDM-gummimaterialet inn i ekstruderen, og ekstruder ønsket strimmelform gjennom ekstruderingshodet.Ekstruderen varmer, trykker og ekstruderer forbindelsen gjennom en ekstruderingsdyse for å danne en kontinuerlig perle.

Hva er produksjonsprosessen og produksjonsprosessen til produsenter av EPDM gummistrimler4. Forming og herding: de ekstruderte gummilistene kuttes eller brytes for å oppnå den nødvendige lengden på gummistrimlene.Sett deretter limstrimmelen inn i en ovn eller annet varmeutstyr for herding for å oppnå en viss hardhet og elastisitet.

5. Overflatebehandling: Etter behov kan overflaten av gummistrimmelen behandles, for eksempel belegg med spesialbelegg eller lim, for å øke værbestandigheten, kjemisk korrosjonsbestandighet og vedheft.

6. Inspeksjon og kvalitetskontroll: Inspeksjon og kvalitetskontroll av de produserte EPDM-strimlene, inkludert utseendekontroll, størrelsesmåling, fysisk ytelsestest, etc., for å sikre samsvar med produktkrav og kvalitetsstandarder.

7. Emballasje og oppbevaring: Pakk EPDM-strimlene som oppfyller kvalitetskravene, for eksempel ruller eller strimler, og merk og oppbevar dem, klare for sending eller levering til markedet.

Det skal bemerkes at den spesifikke produksjonsprosessen og produksjonsprosessen kan variere avhengig av produsent og produkt, men trinnene ovenfor dekker generelt den vanlige produksjonsprosessen for EPDM-strimler.I faktisk produksjon er det også nødvendig å utføre tilsvarende kontroll og justering i henhold til produktkrav og kvalitetsstyringssystem for å sikre produksjon av høykvalitetsprodukter som oppfyller kundenes behov.


Innleggstid: 16. september 2023